LAUNCH Magazine går i graven - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

LAUNCH Magazine går i graven

LAUNCH Magazine går i gravenI ett uttalande på LAUNCH Magazine webbplats meddelar ägarna Mark Mayfield och Deb Martin att man lägger ner den tryckta tidningen. Det är det ekonomiska läget i USA och uteblivna sponsorer som nu gör att en av få tidningar som tar upp rymdfart och rymdturism nu går i graven.

Men allt är inte helt mörkt Förvisso lägger man ner den tryckta versionen, men man tittar på att möjligheten att fortsätta med LAUNCH Magazine som en webbtidning.

– Detta är ett beslut som vi försökte undvika in i det längsta. Vi älskar vår tidning och vi har försökt med alla medel att hålla den igång, säger Mark Mayfield och Deb Martin.

Redan i april gick de ut med att tillfälligt stoppa tidningen, men hade blivit lovade förnyad finansiering. Men tyvärr satte den globala ekonomiska krisen käppar i hjulet och man fann ingen annan utväg än att lägga ner för gott.

Rymdturism.se kan inget annat än beklaga denna utveckling som just nu påverkar hela tidningsbranschen, som inte minst drabbar sådana här väldigt nischade tidningar. Men vem vet, kanske den i framtiden återuppstår likt fågeln Fenix.

Källa: https://launchmagonline.com/news/170-statement-07-20-2009
Bild: LAUNCH Magazine

  • Liknande artiklar: