Behöver du ett jobb? Virgin Galactic och The SpaceShip Company söker personal - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Behöver du ett jobb? Virgin Galactic och The SpaceShip Company söker personal

Behöver du ett jobb? Virgin Galactic och The SpaceShip Company söker personalVirgin Galactic och The Spaceship Company har utannonserat ett antal lediga platser inom företagen. Man letar efter personer som är kvalificerade ingenjörer, systemdesigners, IT-personal med flera på bland annat 18 nyckelpositioner.
Virgin Galactic tar för närvarande emot ansökningar för tio olika befattningar, en del i Mojave och Pasadena i Kalifornien, och några vid Spaceport America i New Mexico. The Spaceship Company, som just nu håller på att ta fram världens första flotta av kommersiella rymdskepp, har åtta vakanta platser till företagets lokaler i Mojaveöknen, Kalifornien.

– Via båda företagen ger vi personer möjligheten att bli en del av något som aldrig har gjorts förr – att bygga och driva världens första kommersiella rymdlinje. För detta behövs målmedvetna, passionerade människor med stor uppfinningsrikedom, sa George Whitesides, vd för Virgin Galactic och The Spaceship Company.
 
Intresserade sökande ombedes att besöka avdelningarna om lediga tjänster på företagens båda webbplatser. Ansökningarna görs också där online. Har du det som krävs för att vara med och forma framtidens rymdresor?

Källa: http://www.thespaceshipcompany.com/careers och http://www.virgingalactic.com/careers/
Foto: The SpaceShip Company
  • Liknande artiklar: