Judy Perl Cruises blir auktoriserad resebyrå för Virgin Galactic's rymdresor - Rymdturism.se

Judy Perl Cruises blir auktoriserad resebyrå för Virgin Galactic's rymdresor

"Fly me to the moon" som Frank Sinatra brukade sjunga om är inte längre en romantisk föreställning. Det är allt mer efterfrågat, och nu kan Judy Perl Cruises erbjuda rymdresor som en del i företagets stora utbud av luxuösa äventyrsresor. Virgin Galactic har i dagarna tillkännagivit att Judy Perl Cruises har blivit en auktoriserad resebyrå, och är en av de första och hittills den enda representanten i nordamerika som har getts tillstånd att boka in platser till Virgin Galactic's suborbitala rymdresor. Endast en exklusiv grupp bestående av 45 respresentaneter i USA har blivit utvalda för denna unika möjlighet, men än har bara Judy Perl Cruises tagit sig igenom nålsögat. 


– Med hänsyn till det stora intresset och den stora bredden hos våra kandidater, var den stora utmaningen att begränsa antalet representanter till 45, säger Carolyn Wincer, chef för astronautförsäljningen hos Virgin Galactic.
– Med över 20 års erfarenhet och med ett enastående rykte, har Judy Perl Cruises just den äventyrs- och entreprenöranda som krävs för att representera Virgin Galactic.

Judy Perl Cruises kommer att tidigt nästa år att ingå i ett omfattande utbildningsprogram, och när de väl har erhållit den formella beteckningen "Accredited Space Agent" kommer företaget att börja kunna reservera platser till flygturer med en beräknad uppskjutning under senare delen av 2008.

– Att resa handlar för många om att förverkliga en dröm, och att ta sig ut i rymden är den ultimata resan. Det är helt fantastiskt att man nu har en möjlighet att resa till en plats om bokstavligt talat är "out of this world!", säger Judy Perl, styrelseordförande och VD för Judy Perl Cruises.

– Jag är mycket exalterad över att få bli en del av detta fantastiska erbjudande, och över det erkännande vi nu fått som innovatörer inom upplevelseindustrin.

Biljettpris på 1,4 miljoner kronor

Fram till dags dato har knappt 500 astronauter tagit sig ut i rymden, men med etableringen av Virgin Galactic's rymdresor kommer detta snart att ändras. Tillsammans med Virgin Galactic är Judy Perl Cruises beredda att förverkliga mångas drömmar om att komma ut i rymden. Denna upplevelse för livet inkluderar astronautträning, utbildning för att kunna hantera de g-krafter som man kommer att utsättas för under resan och sist men inte minst en fantastisk rymdresa som varar i över två timmar. Till en kostnad motsvarande 1,4 miljoner kronor per biljett är det bara en bråkdel av den prislapp om 140 miljoner som de rymdturister hittills har betalt för att komma upp i rymden.

För mer information om Judy Perl Cruises besök deras webbplats på http://www.judyperlcruises.com eller kontakta dom via epost på judy@judyperlcruises.com

Källa: http://www.comspacewatch.com/news/viewpr.rss.html?pid=21468
Bild: Virgin Galactic och Judy Perl Cruises

  • Liknande artiklar: