Space Adventures visar nästa vecka upp sina framtida planer på rymdfärder - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Space Adventures visar nästa vecka upp sina framtida planer på rymdfärder

Space Adventures logotypeI det senaste nyhetsbrevet från Space Adventures meddelar de att de på onsdag nästa vecka i samband med företagets 10-års jubileum kommer att hålla en presskonferens i New York. Där kommer de att avslöja vem som kommer att bli de nästkommande rymdturisterna och om deras visioner kring framtida orbitala rymdresor. 

Hela tilldragelsen kommer att ske på The Explorers Club i New York, och med på presskonferensen kommer finnas Eric Anderson, grundare av Space Adventures, Peter H. Diamandis, vd för Space Adventures och grundare av Zero Gravity Corporation, samt Richard Garriott, nästa rymdturist som i höst flyger till den internationella rymdstationen. Kan man inte ta sig dit kommer Space Adventures att ge journalister möjlighet att göra intervjuer via en telefonlänk.

Space Adventures är företaget som skickade upp världens första turister i rymden. Först upp var Dennis Tito som följdes av Mark Shuttleworth, Greg Olsen, Anousheh Ansari och Charles Simonyi. I oktober i år kommer Richard Garriott att åka upp. upp.

Källa: http://www.spaceadventures.com
Bild: Space Adventures

  • Liknande artiklar: