Programledare för Top Gear vill lansera programmet i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Programledare för Top Gear vill lansera programmet i rymden

Programledare för Top Gear vill lansera programmet i rymdenDen folkkäre och pratglada TV-stjärnan, Jeremy Clarkson, från det populära motorprogrammet Top Gear vill tillsammans med Richard Hammond och James May sända Top Gear från rymden.

Virgin Galactics vd, Will Whitehorn, medger att BBC har ställt frågan om det skulle vara möjligt att genomföra TV-sändningen från rymden.

– Det är faktiskt mer än möjligt. Personer från BBC har pratat med oss och diskussioner pågår, säger Will Whitehorn. Det är nästa stora resemarknad, och det vore vettigt att ett TV-program som Top Gear skulle blir det första som sändes från rymden.

Richard Hammond, som 2006 överlevde en krasch med en raketdriven bil i nästan 500 km/h, menar att en rymdresa skulle vara det ultimata äventyret.

– Vi kommer att åka ut i rymden innan Top Gear slutar. Vi kommer att göra det, jag kommer att göra det.

Men Richard Hammond har bara ett problem att komma över först. Han lider av höjdskräck.

– Jag har fått en stor rädsla för höjder, något som jag aldrig har haft förut. Jag vet inte varifrån jag har fått det, säger Richard Hammond.

Källa: http://www.dailystar.co.uk/news/view/68924/Exclusive-Beam-me-up-Jeremy/
Foto: BBC

  • Liknande artiklar: