Virgin Galactic Goes Vouge - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Virgin Galactic Goes Vouge

Virgin Galactic Goes VougeFörst var det Christopher Kanes kläder med tryck av galaktiska motiv, sedan var det Karl Lagerfelds rymdbetonade couturekollektion. Det är inte en hemlighet att rymden har inspirerat många trender på catwalken, likväl som planetjägare, amatörastronomer eller rymdturister.

Så vad skulle vara den bästa platsen för Vouges viktiga septembernummer, om inte Virgin Galactics egna företag där de tillverkar sin rymdflotta i Mojave, Kalifornien.

Minimalistiska vita siluetter, alabasterskinn, eleganta skuggspel sammanfattar septembernumret, och då har vi bara talat om rymdskeppen. Med en mix av skräddarsydda och futuristiska metalliska ytor i extrema snitt skapade av Vouges modechef Tonne Goodman har fotografen tillsammans med den rödhåriga modellen och musikern Karen Elson skapat något verkligt speciellt för september månads nummer av den amerikanska utgåvan av Vouge.

Källa: http://www.virgin.com/travel/news/virgin-galactic-go-vogue?goback=%2Egde_2250754_member_152161201
Foto: Steve Klein & Vogue
 

  • Liknande artiklar: