Big Bang Therory-fan vann en rymdresa med XCOR - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Big Bang Therory-fan vann en rymdresa med XCOR

Big Bang Therory-fan vann en rymdresa med XCORI vad som troligen kommer att gå till historien som den ultimata presenten från en Comic-Con mässa, delade Warnes Bros. Television ut en biljett för en resa med XCOR:s Lynx till en lycklig "The Big Bang Theory"-fan.

Bakgrunden till hela tillställningen hittar man i den 5:e säsongens sista avsnitt där rollfiguren Howard Wolowitz, som spelas av Simon Helberg, får jobb som astronaut på NASA och skjuts upp i rymden ombord en rysk Soyuz rymdkapsel. Under en paneldiskussion på årets Comic-Con mässa i San Diego fick han frågan om själv skulle kunna tänka sig att åka ut i rymden på riktigt. När Rick Searfoss, chef för testflygningsverksamheten hos XCOR, i ett oväntat uppträdande erbjöd honom att ta en resa ut i rymden med Lynx, föreslog Chuck Lorre att den i stället skulle ges till ett av seriens fan i publiken. Den lyckliga vinnaren blev Mercedes Becerra från Paso Robles i Kalifornien.

– Vi är så stolta och tacksamma över att få vara en del av detta äventyr: "The Big Bang Theory, boldly going where no sitcom has gone before!”, sa serien Chuck Lorre, medskapare och produktionsledaren av serien.

Källa: http://xcor.com/press-releases/2012/12-07-13_big-bang-theory_space_giveaway_san_diego_comic_con.html
Foto: XCOR Aerospace
 

  • Liknande artiklar: