Lady Gaga säljer överbliven rymdbiljett - Rymdturism.se

Lady Gaga säljer överbliven rymdbiljett

Lady Gaga säljer överbliven rymdbiljett

Lady Gaga planerar att sälja den extra rymdbiljett, som hon införskaffade i samband med att hon bokade in sig hos Virgin Galactic för att sjunga under en rymdresa ombord SpaceShipTwo.

Sångarskan kommer att bli den första stjärnan att framföra ett sångnummer i rymden när hon flyger med en Virgin Galactics turer nästa år, och som dessutom kommer att utgöra en del av Zero G Colony tech festival som går av stapeln i New Mexico nästa år.

Gaga har nu avslöjat att hon redan hade en biljett till en av Sir Richard Bransons rymdresor, då hon var bokad för spelningen, så hon säljer sin plats för att samla in pengar till sin Born This Way Foundation.

– Jag kan ärligt talat inte vänta (på att sjunga i rymden). Jag kan inte vänta med att ta fram koreografin. Det är en ära att få uppträda i rymden. Jag vill utmana mig själv för att komma fram till något som att inte bara för alla samman, utan kommer också att föra med ett budskap om kärlek som spränger alla gränser, berättar Gaga för Harpers Bazaar Magazine.

Källa: http://www.contactmusic.com/story/lady-gaga-selling-spare-space-ticket_4054121

  • Liknande artiklar: