Lewis tar sin romans till nya höjder - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Lewis tar sin romans till nya höjder

Nicole Scherzinger och Lewis Hamilton på väg till rymdenEfter att vid 23 års ålder bli den yngsta genom tiderna att vinna Formel-1 mästerskapet, kan man undra om Lewis Hamiltons karriär kan nå högre höjder än så? Det verkar som om svaret på den frågan är ett ja, när han nu planerar att ta hela sin familj och flickvännen  på en resa ut i rymden.

Formel-1 stjärnan planerar nu att ta sina nära och kära på en resa till de verkliga stjärnorna när Richard Branson inom ett par år börjar att göra kommersiella rymdfärder med sitt bolag Virgin Galactic. Med ett biljettpris på närmare 1,7 miljoner kronor (med nuvarande kurs), kommer Lewis att  spendera 8,4 miljoner kronor på biljetter för Nicole, hans far Anthony, styvmodern Linda och hans halvbror Nicholas.

– Han är på väg att bli den första miljardären på sin sport, så finns det något bättre sätt att spendera sin förmögenhet på?, säger en källa till tidningen This Is London. Lewis menar att det blir det mest perfekta sättet att tacka Nicole och sin egen familj på för deras stöd han fått under tävlingsåret som gått.

Källa: http://www.thisislondon.co.uk/showbiz/article-23590045-details/Lewis+romance+is+out+of+this+world/article.do
Foto: This Is London

  • Liknande artiklar: