Okänd man från Perth köper en biljett för en rymdresa - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Okänd man från Perth köper en biljett för en rymdresa

Perth - hemstad för flera rymdturisterEn ännu inte känd man boendes i en förort till Perth i västra Australien har pungat ut motsvarande 1,4 miljoner kronor för att bli den andra personen från Western Australia som köper sig en biljett till en av världens första kommersiella rymdresor.

Den mystiska 60 år gamla mannen, som önskar att förbli anonym, har fått skjuta upp sin pensionering tills det att han fyller 70 för att kunna betala resan med Virgin Galactic, enligt Philip Smethurst som är Virgin Galactics enda säljrepresentant i Western Australia.

– Han är en helt vanlig kille, en mycket jordnära person som arbetar inom den offentliga sektorn. Han säger också att om någon gång under sin livstid har möjlighet att åka ut i rymden, vill han göra det oavsett kostnaden, säger Philip Smethurst.

Mannen är den fjärde australiensaren som har köpt en biljett hos Virgin Galactic. Till skillnad från den nu anonyme mannen finns en annan man från Perth, den första från Western Austrtalia, fastighetsutvecklaren Glen Zampatti.

Källa: http://www.thewest.com.au/default.aspx?MenuID=77&ContentID=99199
Foto: Perth Office Space

  • Liknande artiklar: