Sarah Brightman blir nästa rymdturist på ISS - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Sarah Brightman blir nästa rymdturist på ISS

Sarah Brightman blir nästa rymdturist på ISSDet verkar som om den brittiska sopranen Sarah Brightman blir nästa rymdturist som kommer att färdas ombord på rymdfärjan Sojuz till den internationella rymdstationen ISS. Resan kommer att genomföras någon gång under 2015.

För ungefär en månad sedan besökte den brittiska sångerskan Sarah Brightman Ryssland och fick grönt ljus från den medicinska kommissionen vid centret för kosmonautskolning, uppger källan.

Space Adventures har meddelat att det kommer att hållas en presskonferens den 10 oktober klockan 14.00 (svensk tid) i Moskva där Sarah Brightman kommer göra ett officiellt tillkännagivande.

Sarah Brightman har sedan en tid tillbaka haft förhandlingar med Space Adventures, som är det företag som anordnar resor till ISS. För ungefär en månad sedan under ett besök i Ryssland fick hon grönt ljus från medicinska kommissionen vid centret för den ryska kosmonaututbildningen i Star City utanför Moskva.

Presskonferensen kommer att streamas live på Sarah Braightmans YouTube-kanal.

Källa: Space Adventures

 

  • Liknande artiklar: