Virgin Galactic håller en VIP rymdfest i Cannes med stjärnorna - Rymdturism.se

Virgin Galactic håller en VIP rymdfest i Cannes med stjärnorna

Virgin Galactic håller en VIP rymdfest i Cannes med stjärnornaEn futuristisk rymdfest som innehåller allt från modevisningar i rymddräkter, balletdansare, färgsprakande lasershower till tonerna av Jean Michael Jarre ska bli festen alla kommer att tala om. Rymdfesten kommer att ta dig bortom din egen fantasi tillsammans med mängder av internationella stjärnor. Men ska du dit, glöm inte att klädkoden är som om du skulle åka ut i rymden!

 

Rymdfärder är något som attraherar många och är snart en realitet för de flesta. Över 500 personer har redan köpt en biljett för en resa med Virgin Galactic. Med kändisar som Aston Kutcher, Stephen Hawking, Michael Schumacher och Victoria Principal som har en biljett är det dags att sammanföra den internationella filmindustrin med den för rymden och omvänt under ett höjdarparty under filmfestivalveckan i Cannes.

Kändisar, riskkapitalister och framtida rymdresenärer kommer att mingla omkring i den hänförande Villa Oxygen i Cannes under lördagen den 19 maj. Den holländska stjärndesignern Addy van den Krommenacker kommer att då visa upp sin klädkollektion för den moderna rymdresenären. Till sin hjälp för att visa upp kollektionen finns Tyra Banks, Anna Rawson och April Sutton. Dansare från de Franska och Italienska balettakademierna kommer att tillsammans med det Holländska tv-programmet “So you think you can dance” framföra en unik intergalaktisk dansföreställning. Dessutom kommer den trefaldige ISS-astronauten Jean-Francois Clervoy att hålla ett tal.

– Det är med en stor ära, aktning och glädje som jag välkomnar Jean-Francois Clervoy till Villa Oxygene och "Virgin Galactic Space Party", sa hälsingborgaren Richard Nilsson, livsstilsdesigner och organisatör för eventet.

Nilsson är övertygad om att detta kommer att bli festen alla kommer att tala om.

– Du har helt enkelt inte råd att missa den. Jag har flera års erfarenhet av att organisera event där konst, mode och musik kombineras till något unikt. Detta kommer helt enkelt att bli den bästa festen som hålls under filmfestivalen, säger Nilsson vidare.

Källa: http://richardnilsson.se/blogg/virgin-galactic-till-villa-oxygene-2-x-richard/
 

  • Liknande artiklar: