SXC har sålt sin 200:e rymdbiljett - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

SXC har sålt sin 200:e rymdbiljett

SXC har sålt sin 200:e rymdbiljettSom en bra start på året införskaffade Ronald van der Linden i början av januari en biljett för en resa ut i rymden med Space Expedition Corporation (SXC). Till på köpet blev det den 200:e biljetten som SXC har sålt.

Ronald är född och uppvuxen i Rotterdam, och kommer att bli resenär nummer 14 i gruppen "Pioneer" som kommer att flyga med Lynx Mark I. På fritiden, gillar Ronald att flyga runt i helikoptrar och flygplan.

Han gjorde mycket bra ifrån sig på den senaste utbildningen i ett Aero L-39 Albatros skolflygplan, där SXC:s pilot Harry van Hulten, gjorde att han fick uppleva svindlande 5G.

Resan kommer att ske från Mojave i Kalifornien under det tredje kvartalet i år, under förutsättning att XCOR:s tester går som tänkt. Om du vill åka ut i rymden finns det fortfarande biljetter kvar för en resa med Lynx i det så kallade "Founder"-programet.

Källa: SXC Mission Report March 2013
Foto: SXC

  • Liknande artiklar: