WK2 kommer att visas upp vid Oshkosh flygshow men utan SS2 - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

WK2 kommer att visas upp vid Oshkosh flygshow men utan SS2

WK2 kommer att visas upp vid Oshkosh flygshow men utan SS2Videosekvens Det står nu definitivt klart, oavsett alla tidigare rykten, att SpaceShipTwo inte kommer att visas upp vid årets upplaga av Experimental Aircraft Associations flygshow i Oshkosh, Wisconsin, USA, som äger rum mellan den 27 juli och 2 augusti. Däremot kommer WhiteKnightTwo att för första gången visas upp för allmänheten.

Detta berättar Rob Coppinger på sin blogg Hyperbola, och har också fått det bekräftat av Virgin Galactics vd, Will Whitehorn.

– Detta kommer att bli en omfattande testflygning för WhiteKnightTwo och det kommer att göra ett par intressanta testflygningar medan den är där, för att visa upp dess stora spektra av användningsområden. SpaceShipTwo kommer att avslöjas och starta sitt testprogram under senare delen av året, sa Will Whitehorn.

Vid premiärvisningen av WhiteKnightTwo i juli förra året lyckades Rob Coppinger att fånga SpaceShipTwo på video, men övertäckt av en pressening, med texten "Coming soon to spaceport near you".Källa: http://www.flightglobal.com/blogs/hyperbola/2009/02/no-spaceship-two-show-at-airve.html
Bild: Virgin Galactic

  • Liknande artiklar: