En ny tidning om rymdturism ser dagens ljus - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

En ny tidning om rymdturism ser dagens ljus

Omslag till första numret av UniGalacticUnder våren kommer floran av tidningar som handlar om rymdturism att få tillökning. Tidningen kommer att heta UniGalactic Space Travel Magazine, och produceras av förlaget UniGalactic, LLC. som är stationerat i Massachusetts, USA. Till en början kommer den ut med ett nummer varannan månad, men de planerar att göra det till en månadstidning någon gång på våren 2010.

UniGalactic har en mycket enkel vision kring sin tidning. De menar att när det nu inom en mycket snar framtid är möjligt för vem som helst att åka ut i rymden, känner de att det är deras plikt att förse och bilda sina läsare om forskning och utveckling inom rymdfart i USA och världen över. I det första numret, som kommer ut den 29 maj, kommer det att finnas artiklar inom en rad olika ämnen som bland annat utvecklingen av SpaceX och Virgin Galactics rymdturismprojekt, den internationella rymdstationen, aktuella uppdrag på Mars, framtida uppskjutningar och andra nyheter inom den kommersiella rymdfarten.

Tyvärr kan endast personer boende i USA förhandsbeställa en prenumeration. Men via Amazon går det utmärkt att beställa tidningen nummervis.

De kommer förmodligen inte att få det lätt. Det blir en hård kamp om läsarna. Tidningen LAUNCH har tidigare rapporterat att de har finansiella problem och har fått skjuta upp utgivningen av nästa nummer. Online tidningen SpaceLifestyle är gratis. Det är bara att ladda ner den som en pdf. Men på Rymdturism.se önskar vi dom lycka till och hoppas att det blir en tidning som kommer att finnas med ett bra tag.

Källa: UniGalactic
Bild: UniGalactic

  • Liknande artiklar: