Madonna vill desperat åka ut i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Madonna vill desperat åka ut i rymden

MadonnaÄr Madonna på väg att ta en tripp ut i rymden? Åtminstone om man ska tro tidningen The Times of India. Enligt tidningen skulle hon allra helst vilja åka till månen för att komma bort från sin bror, Christopher Ciccones, som nyligen publicerade sina memoarer där han bland annat avslöjar en hel del om Madonna. Men i nuläget nöjer Madonna sig med att köpa en biljett ombord Richard Bransons SpaceShipTwo. 

Nu tar alltså denna "Material Girl" för gott sin hand från sin bror, och vill komma så låg bort från honom som möjligt. Uppenbarligen har rymden blivit valet för Madonna, och hon kan inte vänta länge nog för att betala de 100.000 pund som en biljett ombord SpaceShipTwo kostar. Enligt personer i hennes inre krets är Madonna chockad över att hennes familj inte står på hennes sida om denna bok.

– Madonna har gråtit mycket över detta och det enda hon vill just nu är att Bransons rymdresor kommer igång så att hon komma bort från all elände, säger en källa.

Inte första gången

Det är dock inte första gången som Madonna har uttryckt önskemål om att åka ut i rymden. Redan för två år sedan var hon på god väg för att få en plats ombord en Soyuz-kapsel som skulle ta henne till den internationella rymdstationen under detta året. Den ryska duman nekade dock henne en resa, utan att berätta varför. Senare kommer det dock fram att den ryska ortodoxa kyrkan hade haft starka invändningar mot att hon skulle åka.

Källa: http://timesofindia.indiatimes.com/Entertainment/Madge_desperate_to_fly_to_the_moon/articleshow/3288716.cms
Foto: H & M

  • Liknande artiklar: