Pokermiljonär vill volta i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Pokermiljonär vill volta i rymden

Pokermiljonären vill volta i rymdenPokerspelaren Jens Kyllönen kommer att vara den första finlandssvensken i rymden. När han är framme tänker han göra volter och uppdatera Facebook. Inom två år bär det av för pokermiljonären Jens Kyllönen. Han kommer att vara en av de första rymdturisterna som bolaget Virgin Galactic skjuter upp på en två timmars resa i jordens omloppsbana.

– Mest ser jag framemot att vara i den tyngdlösa zonen. Vi kommer att befinna oss i den i några minuter. Där kan man sen hoppa några volter och kolla på planeterna.

Rymden är kanske det bästa stället att logga in på Forsquare eller uppdatera Facebook om man vill imponera på kompisarna. Jens har ännu inte planerat om han ska göra det, men något smått blir det antagligen.

– Nog kan det vara att jag tar egna foton på jorden och månen som jag sedan lägger upp, men vad jag har förstått har dom kameror där inne som fotar hela tiden. Så man behöver inte vara orolig för att det inte skulle finnas bevis.

Virgin Galactic planerar att skicka iväg ungefär 500 rymdresenärer inom de närmaste åren. Bolagets ägare, Richard Branson, har meddelat att rymdturismen ska starta i slutet av år 2013. Just nu håller bolaget på med testflygningar för att se till att säkerheten ska fungera som den ska.

Källa: http://yle.fi/extrem/artikel/musiknoje/45428-Pokermiljonaren-vill-volta-i-rymden

 

  • Liknande artiklar: