Tio peruaner vill åka ut i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Tio peruaner vill åka ut i rymden

Tio peruaner vill åka ut i rymdenFrån Virgin Galactics ackrediterade reseagent i Peru, Agencia Rosario Florez, meddelas det att tio peruaner är seriöst intresserade av att betala 200.000 dollar för att komma ut i rymden.

Agencia Rosario Florez har exklusiv rätt att i Peru sälja biljetter för Virgin Galactics kommande suborbitala rymdresor.

– Många peruaner har ringt oss med frågor, men bara tio har vid upprepade tillfällen efterfrågat information. Även om de inte har betalat de 200.000 dollar som resan kostar, har de visat att de har ett seriöst intresse av att få denna exceptionella upplevelse, säger Rosario Florez, chef för resebyrån.

Hon tillägger att även en del av dessa personer tycker att 200.000 dollar är relativt lite pengar i jämförelse med tidigare år, då dessa resor resor var beräknade att kosta upp till 2 miljoner dollar.

Till nyhetsbyrån Andina sa hon också att när resedatum beror på hur man betalar. Om en resenär gör en delbetalning på 20.000 dollar, kommer den personen att kunna komma ut i rymden inom 5 år. Men å andra sidan, om en resenär betalar hela biljetten direkt, kommer hon eller han att kunna få sin resa under de första turerna, som i nuläget är planerade till att ske någon gång under slutet av 2010 eller början av 2011.

Källa: http://www.livinginperu.com/news/7647

  • Liknande artiklar: