KLM startar en tävling om en resa ut i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

KLM startar en tävling om en resa ut i rymden

KLM startar en tävling om en resa ut i rymdenVideosekvens Den 22 april i år vill KLM ge dig chansen att vinna den ultimata resan – en resa ut i rymden. I denna specilla tävling kommer KLM att släppa upp en höghöjdsballong i Nevadaöknen. Det enda du behöver göra är att gissa hur högt ballongen kommer att gå innan den smäller.

Anledningen till att KLM går ut med denna kampanj, som går under namnet "Claim your place in Space", är att man vill stödja Space Expedition Corporation (SXC) som med sitt rymdprojekt siktar på att starta sina första kommersiella rymdresor från Curacao i den karibiska övärlden.

Vinnaren i tävlingen kommer att erhålla en resa för två till Curacao inklusive boende i ett av lyxhotellen på ön, men det bästa priset av allt är naturligtvis en biljett för en plats ombord Lynx för en resa ut i rymden.

Källa: http://space.klm.com

 

  • Liknande artiklar: