Symantec ger ut en rymdresa när de lanserar nytt säkerhetsprogram - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Symantec ger ut en rymdresa när de lanserar nytt säkerhetsprogram

Blast Off With NortonFör att lansera vad de kallar världens snabbaste och minst resurskrävande säkerhetsprogram startar Symantec tävlingen "Blast Off With Norton" där man har chans att vinna en resa ombord ett av Zero-G:s flygplan och få uppleva tyngdlöshet under ett par minuter, även om den är artificiell. Dessutom har man chansen att få vara med om att tävla om det riktigt stora priset – en suborbital rymdressa med Space Adventures. 

När Symantec ska lansera Norton Internet Security och Norton AntiVirus 2009 slår man verkligen på stora trumman. Tävlingen går ut på att man ska svara på en enkel utslagsfråga och sedan skriva en slogan på 200 tecken där orden snabb, lätt och säker ingår. Alla finallister, 32 stycken, erhåller en biljett för en flygtur med Zero-G och en vinnare vinner dessutom en suborbital resa med Space Adventures. Tävlingen håller på till den 31 december i år, och finallisterna kommer att tillkännages under januari 2009 och vinnaren av det stora priset månaden därpå.

– Vi har byggt om Norton Internet Security och Norton AntiVirus 2009 från början foch fokuserat på hastigheten i kombination med en smart säkerhet, säger Erin Hintz, marknadschef för Symantec. Vi lanserar "Blast Off With Norton"-tävlingen för att ge våra kunder möjligheten att uppleva hastighet och en mindre viktpåverkan både i våra produkter och i verkliga livet.

Även om tävlingen har ett slutdatum är det inte fastställt när vinnaren av det stora priset kan kvittera ut sin rymdresa.

Källa: http://www.marketwire.com/press-release/Symantec-NASDAQ-SYMC-899714.html
Bild: Symantec Corporation

  • Liknande artiklar: