Vinnaren av Britain's Got Talent 2012 åker ut på en resa i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Vinnaren av Britain's Got Talent 2012 åker ut på en resa i rymden

Vinnaren av Britain's Got Talent 2012 åker ut på en resa i rymdenOm Simon Cowell får som han vill kommer vinnaren av Britain’s Got Talent 2012 vinna en resa ut i rymden, och väl där bli den första som framför något i rymden.

TV mogulen och popikonen menar att han vill erbjuda detta fantastiska pris till årets vinnare tillsammans med tv-programmets nya sponsor, Virgin Media, som ägs av samma Richard Branson som äger Virgin Galactic.

– Vi håller på med att komma fram till en lösning så att vinnaren kan kliva ombord rymdfarkosten och bli den första personen som framför något artistiskt i rymden, förklarar Simon. Jag är fullt seriös kring detta. Du kan bli den första sångaren eller hunddressören som uppför något i rymden.

Dessutom kommer Simon själv att följa med upp i rymden.

– Om det är en jonglör som vinner, då måste vi göra bollarna tyngre. Om det hade varit för ett par år sedan skulle Susan Boyle ha kunnat sjunga "Unchained" inför hela planeten. Fantastiskt, fortsätter Simon.

Han försöker ge nytt liv till Britain's Got Talent efter en mindre lyckad säsong 2011 och prissumman kommer mer än tredubblas till 350.000 pund, till största delen från hans egen ficka.

Men på samma sändningstid får Britain's Got Talent konkurrera med The Voice.

– De kommer definitivt ta upp kampen, men vad kommer vinnaren av The Voice att få?, säger Simon lugnt.

Undrar när ett svenskt program kommer att ta upp stafettpinnen.

Källa: http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2012/01/20/simon-cowell-i-will-blast-britain-s-got-talent-winner-into-space-115875-23708459/
Bild: Daily Mirror

  • Liknande artiklar: